Skip to content

23 juli 2012 - door

4

Video: Backpackgek vliegt naar de Masai Mara

Backpackgek vliegt naar de Masai Mara

Heb je genoten van dit artikel? Deel het!

Pin It
Lees meer over Video's
4 Reacties Reageer
 1. Henny
  Jul 23 2012

  Oh, heerlijk. Na het kijken van de video voel ik meteen weer die spanning in mijn buik van wat laat zich zien? Dit is zo te gek, ik hoop dat het geweldig is geweest en dat alle luipaarden, wilde honden, leeuwen etc etc. hebben gedacht ‘ voor Freek en Claudia komen wij te voorschijn, want dat zijn wereldreizigers.’ Ik kan niet wachten op het vervolg.

  xxx Henny

  Reply
 2. Tineke
  Jul 24 2012

  Ooh ik word al blij als ik die lamme video-jingle van jullie hoor. Weer een toffe video. Vooral die lieve aapgeluidjes die jullie bij aankomst maken (ooeeeh,, aaaah) zijn een geweldige start van de dag hier :-)

  Reply
 3. Kloostermop
  Jul 25 2012

  Gaaaaf! Jullie weten de spanning er wel in te houden met het vervolg dat nog even op zich laat wachten, maar ik kijk er nu al naar uit! Hoop dat jullie ontzettend genieten van alle dieren en het land.

  Reply
 4. Jul 26 2012

  ik ben benieuwd naar het vervolg

  Reply

Deel je mening, plaats een reactie.

(verplicht)
(verplicht)

Opmerking: HTML is toegestaan. Jouw e-mailadres zal nooit gepubliceerd worden.
Ook je eigen foto bij jouw reactie? Klik hier voor je eigen Gravatar!

Abonneer op de reacties