Skip to content
1

Over Freek

Ik ben Freek Menger. Geboren in het dorp Uitgeest. Dankzij mijn ouders heb ik op jonge leeftijd al veel gezien van de wereld. Zo ben ik op achtjarige leeftijd een jaar in India geweest. Een geweldige ervaring die me voor het leven Backpackgek heeft gemaakt.

Gelukkig heb ik mijn reispassie voort kunnen zetten met mijn grote liefde Claudia. Wij waren samen toen ik na mijn studie Logistiek begon aan een tweede opleiding als luchtverkeersleider. Helaas was die droom na een half jaar vervlogen; reden voor ons om samen te gaan wonen in Amsterdam.

+

Na een korte terugkeer in de logistiek heb ik gekozen voor de IT. Als consultant heb ik voor veel klanten in het hele land mogen werken. Een erg leuke tijd, want zo heb ik veel ervaring op kunnen doen en ben ik uiteindelijk als projectleider aan de slag gegaan.

Juist omdat ik zo jong ben begonnen met werken, was er helaas steeds minder tijd voor mijn grote passie golfsurfen. In Nederland ja, waar de sport de laatste jaren een enorme groeispurt heeft doorgemaakt. Daarnaast heb ik de wat meer tijd voor wat beter planbare activiteiten als wandeltochten maken, wielrennen, koken, musea en festivals bezoeken.

Op wereldreis hoop ik mijn grote hobby surfen samen met Claudia weer op te kunnen pakken. Daarnaast ben ik erg benieuwd hoe India er na 18 jaar uitziet. Zoals je kunt zien ben ik niet vies van het ontdekken van nieuwe dingen, zoals het bouwen van een website. Daarnaast is Claudia’s passie voor schrijven ook overgewaaid naar mij.

Bekijk hier alle posts van Freek.

1 Reactie

Trackbacks & Pingbacks

  1. Franse geitenkaas en een verrassing van de Jura « Food Around The World

Reageren kan niet meer.